Kretta Bath® is opnieuw een opzienbarende serie met innovatieve producten uit de fabrieken van PanelPiedra® en is geboren vanuit onze passie om innoverende en kwalitatief hoogwaardige producten in een hedendaags jasje te produceren.

Kretta Bath® omvat een uitgebreide designcollectie met douchevloeren, wastafels en grootformaat wandpanelen uit solid surface en composiet. Door de hoogwaardige kwaliteit en afwerking voor een natuurlijke touch ervaart u een gevoel van luxe en natuurlijke rust in al deze producten.

Kretta Bath® heeft zich in thuisland Spanje en designland Italie inmiddels ruimschoots bewezen en behoort tot de toonaangevende spelers in deze markt.

Voor de Benelux coördineert Bolucchi de verdeling van PanelPiedra® & Kretta Bath® via een dealernetwerk wat steeds groter wordt. ook voor alle andere landen in Europa zijn wij uw directe link naar de fabrikant waarbij u rechtstreeks, inkoopt en wij de informatievoorziening en orderafhandeling voor u coördineren.

Bent u geïnteresseerd in verdeling, wederverkoop of distributie van Kretta Bath® en wilt u dit innovatieve en ijzersterke merk vanaf het eerste begin in uw assortiment opnemen, neem dan beslist contact op om de mogelijkheden te bespreken.

DOUCHEVLOEREN

WANDPANELEN

WASBAKKEN

Binnenkort meer Kretta!