PanelPiedra LifeStyle Collection

 

Design, innovatie en kwaliteit in één product met de bekende voordelen die u van PanelPiedra gewend bent, maar met totaal nieuwe, unieke structuren en reliëfs.

 

De panelen in de LifeStyle collectie zijn gemaakt van polyurethaan schuim, vermengd met steengruis. Dit maakt de panelen stevig en toch lichtgewicht(5-7 Kg per m2).

 

De toplaag is een gepatenteerde innovatie van PanelPiedra, die het mogelijk maakt om uiteenlopende moderne stijlen en vormen te creëren. De panelen kunnen los, als accent, of als één naadloos geheel op een volledige wand worden aangebracht.

 

Standaard in wit maar zonder voorbehandeling, ook zelf af te lakken in iedere gewenste kleur en met elke verfsoort en zo wanden in huis, op kantoor, in winkels of in de horeca helemaal naar wens maken.

 

De panelen zijn duurzaam en onderhoudsarm. Bovendien zijn ze thermisch en geluidsisolerend.

 

Voor diverse internationale projecten maakten wij al vele panelen op maat. Bent u op zoek naar een paneel in een speciale uitvoering, met een afwijkende kleur of voorzien van uw eigen logo? De mogelijkheden zijn bijna oneindig.  Neem contact op voor meer informatie.

 

 

  Garantie                                               Disclaimer

Copyright © 2005 - 2016   Bolucchi,    Ittervoort,    The Netherlands.