Kretta Bath®

 

Met veel enthousiasme hebben wij een nieuw product opgenomen in ons programma : Kretta Bath®

 

De basis van dit nieuwe merk is een innovatief composiet in twee variaties, ontwikkeld volgens de normen en technologieën van Industrias Jiman S.L. in La Rioja, Spanje. Industrias Jiman is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in composietmaterialen voor industriële en decoratieve toepassingen. De jongste generatie zet de familietraditie voort gebaseerd op kwaliteit, service en klanttevredenheid en combineert dit met een grote dosis technische know-how, enthousiasme en drive tot innoveren waarbij men gebruik maakt van de meest moderne en vooruitstrevende machines en technologieën. Het team is een perfecte mix van mensen uit diverse landen, leeftijdscategorieën en een grote variëteit aan ervaringen en achtergronden met een sterke focus op innovatie, kwaliteit en trends.

 

Vanaf september 2015 zal de Kretta Bath® collectie gefaseerd worden geïntroduceerd. Bezoek regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven of schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen.

 

Om alvast een indruk te geven van Kretta Bath® kunt u onze PRESENTATIE bekijken.

 

Bent u geïnteresseerd  in verdeling, wederverkoop of distributie van Kretta Bath® neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

  Garantie                                               Disclaimer

Copyright © 2005 - 2016   Bolucchi,    Ittervoort,    The Netherlands.