PanelPiedra Classic Collection

 

Een uitgebreide collectie zeer realistische reproducties van natuurlijke materialen. Beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen :

 

PR: Paneel uit Polyurethaan met steen:

Paneel bestaande uit een laag van ca. 4mm steencomposiet op een stevige laag geïnjecteerde polyurethaan van hoge dichtheid. Deze samenstelling maakt het product resistent tegen weersinvloeden. Geschikt voor gebruik binnen en buiten. Goede isolerende, akoestische en vochtwerende eigenschappen.

 

HD: Paneel High Definition:

HD is een product met een wereldwijd zeer innovatief karakter voor bekleding van alle soorten gevels, wanden en plafonds, samengesteld uit meer dan 16 soorten mineralische en chemische grondstoffen (steen, marmer, silica, mineralen, etc.) waardoor het product uitstekend brandvertragend, waterafstotend en zeer resistent is tegen weersinvloeden, vuur, klimatologische veranderingen en bestand is tegen schuren en de meest gangbare chemicaliën. Door het relatief lage gewicht en grote formaat is de installatie snel en eenvoudig. Het product is zeer geschikt voor openbare gebouwen, plaatsen waar veel mensen passeren, gevels, grote gebouwen en omgevingen met een hoge vochtigheidsgraad zoals zwembaden, sauna’s, etc.

 

Al deze eigenschappen maken de HD producten tot een materiaal van hoge kwaliteit met een brede inzetbaarheid.

 

 

  Garantie                                               Disclaimer

Copyright © 2005 - 2016  Bolucchi,    Ittervoort,    The Netherlands.