Classic-Panels

 

Onder de naam Classic-Panels® hebben wij vanaf 2006 de producten van Industrias Jiman S.L., producent van PanelPiedra®|PanelStone®  uit La Rioja, Spanje, in de Benelux en Duitstalige landen in de markt gezet.

 

Door het succes van deze producten, niet alleen in Europa maar wereldwijd, is besloten alle producten van Industrias Jiman S.L. voortaan in één merknaam onder te brengen. Mede hierdoor zal ons product beter en duidelijker gepositioneerd worden in de markt en kunnen we ons nog meer onderscheiden en sneller inspringen op wensen van onze klanten.

 

Vanaf juni 2014 worden onze producten daarom alleen nog onder het merk PanelPiedra®|PanelStone® verkocht. Alle modellen en kleuren zijn in exact dezelfde uitvoering leverbaar, met dit verschil dat u op de verpakking PanelPiedra®|PanelStone®  zult aantreffen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegelijk met deze wijziging is een nieuwe structuur voor de verdeling en distributie in een aantal landen geïntroduceerd waardoor we in diverse landen zijn gaan samenwerken met andere, professionelere partners met een uitgebreid logistiek- en salesnetwerk. Hierdoor wordt een snellere en efficiëntere werkwijze en communicatie gewaarborgd. Met onze huidige partners kunt u rekenen op een professionele samenwerking en ondersteuning.

 

Mocht u over deze wijziging nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

 

 

 

U kunt de brochure Classic-Panels 2013 HIER nog inzien als epub.

 

  Garantie                                               Disclaimer

Copyright © 2005 - 2016   Bolucchi,    Ittervoort,    The Netherlands.